Printervenlig version

Hverdagen på Jakobskolen

Jakobskolen er en lille privatskole, hvor vi ønsker, at alle elever, forældre og ansatte trives og har det godt og trygt. Derfor har vi hele tiden fokus på at forbedre skolen, og i den forbindelse tager vi ofte forskellige emner op til diskussion og samtale i klassen, til forældremøder og på bestyrelsesmøder.

Der i løbet af de sidste år kommet nogle nye tiltag, og hver gang man gør noget nyt eller forbedrer noget, så skal man enten lave en politik på området eller have det som fokusområde på skolen.

I menuen til venstre kan du selv se nogle eksempler på dette.

Derudover har vi en skolefritidsordning som hænger meget sammen med skolen. Flere af de ansatte i Spiloppen kender børnene også fra om formiddagen. Du kan under Spiloppen læse mere om denne.

Siden indeholder også Undervisningsministeriets Mål samt en tilsynsrapport fra vores tilsynsførende.